Trailer: Kong is niet het monster in Kong: Skull Island

Geplaatst op 17 november 2016 08:53 in Nieuws, Video Evelien van Baekel - Poodt

Het lijkt een trend te worden dat klassieke monsters in hun reboots niet de slechteriken blijken die ze ooit leken. Zo was Godzilla in zijn nieuwste verfilming met Bryan Cranston niet per se de grote vijand en ook in Kong: Skull Island zit er meer achter de immense aap dan enkel brute kracht. Kijk nu de nieuwe trailer van Kong: Skull Island met onder anderen Tom Hiddleston en Brie Larson.

Er is nog geen officiŽle synopsis bekend voor Kong maar duidelijk is dat Hiddleston en Larson deel uitmaken van een wetenschappelijke expeditie naar een mysterieus eiland. Daar ontdekken ze dat de unieke plek een zelfbenoemde koning heeft in de vorm van de imposante aap Kong, maar dat hij niet degene is over wie ze zich zorgen moeten maken.

Trailer van Kong: Skull Island

Kong: Skull Island lijkt genoeg elementen te bevatten om een heerlijke kaskraker te worden: grootse actie, veel humor en een diepere laag in het verhaal. En het zal de film ook niet schaden dat er een flink blik bekende acteurs is opengetrokken. Naast Hiddleston en Larson zijn namelijk John Goodman (10 Cloverfield Lane), Samuel L. Jackson (The Hateful Eight), John C. Reilly (Guardians of the Galaxy), Shea Whigham (Knight of Cups) en Toby Kebbell (Fantastic Four) te zien.

Kijk nu naar Samuel L. Jackson in Tarantino's meesterlijke The Hateful Eight

Trailer van The Hateful Eight