Trailer: Chris Pratt en Jennifer Lawrence op een zinkend sterrenschip

Geplaatst op 24 november 2016 10:34 in Nieuws, Video Evelien van Baekel - Poodt

Alleen op een super-deluxe ruimteschip met Chris Pratt of Jennifer Lawrence. Klinkt best aanlokkelijk toch? Toch zijn de twee niet helemaal in hun nopjes met deze situatie in de nieuwe scifi Passengers. Kijk nu de nieuwe trailer.

Een immens ruimteschip is onderweg naar een ver weg gelegen planeet. Aan boord zijn duizenden passagiers die kunstmatig in slaap worden gehouden voor de reis van ruim honderd jaar. Wanneer een foutje in de boordcomputer Jim (Pratt) en Aurora (Lawrence) per ongeluk negentig jaar te vroeg wekt, zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Ze ontwikkelen een routine en vallen al snel voor elkaar. Maar terwijl de vonken in het rond vliegen lijken er nog meer problemen met het schip te ontstaan.

Trailer van Passengers

Naast Pratt en Lawrence zijn Michael Sheen en Laurence Fishburne te zien in Passengers. Het scenario is van de hand van Jon Spaihts, die eerder het script voor Prometheus pende. Morten Tyldum (The Imitation Game) verzorgt de regie. De intrigerende scifi verschijnt op 22 december in de Nederlandse bioscopen.

Kijk nu bij Film1 naar multitalent Lawrence in David O. Russells biopic Joy

Film1 Promo van Joy