Trailer: Hartnett en Huisman strijden om dezelfde vrouw

Geplaatst op 1 december 2016 14:52 in Nieuws, Video Jan-Peter Rook

In het historische oorlogsdrama The Ottoman Lieutenant bevindt Hera Hilmar zich in een lastige driehoeksverhouding met Josh Hartnett en onze eigen Michiel Huisman. En dat terwijl de Eerste Wereldoorlog volop aan de gang is. Lees snel door voor de trailer.

Trailer van The Ottoman Lieutenant

De mooie en idealistische Lillie (Hilmar) ontmoet op een dag de Amerikaanse arts Jude (Hartnett) en besluit samen met hem de Verenigde Staten - en al het onrecht dat daar plaatsvindt - achter zich te laten. Ze vertrekken voor een medische missie naar het Ottomaanse Rijk, een exotische en gevaarlijke plek die op de rand staat van de Eerste Wereldoorlog. Eenmaal daar wordt Lillie's loyaliteit naar Jude op de proef gesteld wanneer ze verliefd wordt op een Turkse officier genaamd Ismail (Huisman).

De rest van de cast bestaat uit Ben Kingsley, Haluk Bilginer, Affif Ben Badra, Paul Barrett, Jessica Turner en Peter Hosking. The Ottoman Lieutenant van regisseur Joseph Ruben (Sleeping with the Enemy, Money Train) draait vanaf februari 2017 in de States.

Kijk bij Film1 nu alvast naar de romantische oorlogsdrama's Suite Franšaise en Testament of Youth, te zien waar en wanneer je wilt

Trailer van Suite Franšaise

Trailer van Testament of Youth