Trailer: Gru en zijn Minions zijn terug in Despicable Me 3

Geplaatst op 15 december 2016 09:32 in Nieuws, Video Evelien van Baekel - Poodt

Na een solo-uitstapje van de Minions vorig jaar zijn voormalig slechterik Gru (Steve Carell) en zijn hulpjes terug in een nieuw avontuur. Samen met agent Lucy (Kristen Wiig) moet Gru het opnemen tegen een nieuwe crimineel genaamd Balthazar Bratt, wiens stem is ingesproken door niemand minder dan South Parks Trey Parker. Kijk snel verder voor de eerste trailer van Despicable Me 3.

Superschurk Balthazar is niet zomaar een crimineel. Hij is een voormalig kindsterretje dat iets teveel is blijven hangen in de jaren tachtig. Niet alleen zijn uiterlijk schreeuwt om een update, ook zijn wapens ademen nostalgie. Maar er is vast nog iets anders aan de hand met Balthazar dan enkel zijn foute mat..

Trailer van Despicable Me 3

Carell en Wiig keren natuurlijk terug om de stemmen van Gru en Lucy in te spreken. Verder horen we Miranda Cosgrove als Margot, Russell Brand als Dr. Nefario en natuurlijk Pierre Coffin als zo ongeveer duizend verschillende Minions. Trey Parker als schurk Balthazar is een verrassende keuze, omdat zijn materiaal normaal gesproken niet zo kindvriendelijk is. Despicable Me 3 is vanaf 28 juni 2017 in de bioscoop te zien.

Op zoek naar kindvriendelijke films voor de feestdagen? Film1 pakt in de kerstvakantie uit met een berg kinderfilms waaronder Het Lied van de Zee en Reis naar het noorden

Film1 Promo van de Film1 Family Special