Trailer: Harrison Ford terug als Rick Deckard in Blade Runner 2049

Geplaatst op 20 december 2016 10:12 in Nieuws, Video Jan-Peter Rook

Maar liefst 34 jaar na de release van Ridley Scotts klassieke sciencefictionfilm Blade Runner staat nu dan eindelijk de eerste trailer van het veelbesproken vervolg online. In Blade Runner 2049 - van regisseur Denis Villeneuve (Sicario, Arrival) - keert Harrison Ford terug als Rick Deckard en is er ook een hoofdrol voor Ryan Gosling.

Trailer van Blade Runner 2049

Dertig jaar na de gebeurtenissen in het origineel achterhaalt een nieuwe blade runner, LAPD-agent K (Gosling), een ver weggestopt geheim dat voor complete chaos zou kunnen zorgen in de gemeenschap, of wat ervan over is. Zijn ontdekking leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Ford), een voormalig blade runner die al drie decennia van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen.

De rest van de cast bestaat uit Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista en onze eigen Sylvia Hoeks. Blade Runner 2049 draait vanaf 5 oktober 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Geniet bij Film1 van Harrison Ford in z'n gloriejaren met de volledige Indiana Jones-reeks, te zien waar en wanneer je maar wil

Film1 promo van Indiana Jones