Woody Harrelson is pijnlijk eerlijk in de redband-trailer van Wilson

Geplaatst op 18 januari 2017 09:32 in Nieuws, Video Evelien van Baekel - Poodt

Woody Harrelson schuwt geen enkel onderwerp en is pijnlijk eerlijk, zelfs tegen vreemden op straat en gevaarlijk uitziende mannen met hakenkruis-tattoo's op hun gezicht. Resultaat? Hij is eenzaam, neurotisch maar door het dolle heen als hij ontdekt dat hij een dochter heeft. Check nu de eerste trailer van de eigenzinnige komedie Wilson.

De mensenschuwe en neurotische Wilson heeft geen filter en gaat met pijnlijke eerlijkheid door het leven. Wanneer hij ontdekt dat hij een tienerdochter heeft, is hij vastbesloten deze kans op 'echt geluk' niet te laten schieten. Maar zitten zijn verbitterde ex-vrouw en getroebleerde dochter wel op zijn goedbedoelde gezelschap te wachten?

Trailer van Wilson

Harrelson krijgt gezelschap van Laura Dern als zijn ongelukkige ex, Judy Greer, Margo Martindale en Cheryl Hines. Wilson is gebaseerd op de graphic novels van Daniel Clowes. Fans van het bronmateriaal kunnen gerust zijn, Clowes schreef ook het scenario voor de film. De regie ligt in handen van Craig Johnson, die eerder verantwoordelijk was voor The Skeleton Twins met Bill Hader en Kristen Wiig. Wilson heeft nog geen Nederlandse releasedatum maar verschijnt in maart in de Amerikaanse bioscoop.

Geniet nu bij Film1 van het eveneens eigenzinnige Anomalisa

Trailer van Anomalisa