Trailer: Scarlett en co leggen een stripper om in Rough Night

Geplaatst op 9 maart 2017 09:13 in Nieuws, Video Evelien van Baekel - Poodt

Je bestie gaat trouwen dus moet er natuurlijk een episch vrijgezellenfeest komen. Dat er in het feestgedruis een stripper omkomt, is dan wel een beetje jammer. Kijk nu de eerste trailer van de komedie Rough Night met Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, ZoŽ Kravitz en Ilana Glazer.

Jess (Johansson) staat op het punt om eeuwige trouw te beloven aan haar ware liefde. Haar beste vriendinnen hebben allemaal drukke levens maar besluiten om af te reizen naar Miami om een onvergetelijk feest te geven voor Jess. Het wordt zeker een avond om niet te vergeten als de dames na de nodige porties drank en drugs per ongeluk een stripper omleggen. De politie bellen is uiteraard geen optie dus moeten ze op pad door het feestgedruis van Miami om het lijk te dumpen.

Redband trailer van Rough Night

De komedie ziet naast de komisch begaafde hoofdrolspeelsters Demi Moore, Ty Burrell en Colton Haynes langskomen. Rough Night is van regisseur en scenarist Lucia Aniello die eerder werkte aan de absurdistische serie Broad City met Ilana Glazer. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekend voor de film, maar in de States moet hij in juni gaan draaien.

Ga nu al los bij Film1 met de uitzinnige feestfilm Fissa!

Trailer van Fissa