FILM1 lanceert nieuwe abonnementsvorm en vernieuwde app

Geplaatst op 20 juni 2018 16:23 in Nieuws Film1
Film1 heeft een nieuwe abonnementsvorm en app gelanceerd. In dit bericht vertellen we je alles over het nieuwe abonnement en app.

Wat houdt de vernieuwde streamingsdienst in?
Iedereen kan vanaf nu zonder tv-aanbieder via Film1 altijd en onbeperkt de nieuwste films kijken. Voor slechts 7,99 per maand kan iedereen zonder tussenkomst van andere partijen
een abonement bij Film1 afsluiten. Het aanbod is altijd actueel, omdat er wekelijks nieuwe titels worden toegevoegd. Je kunt kijken naar Film1 via je laptop, telefoon, tablet, tv of met AirPlay, Chromecast, PlayStation en Android tv app.

Vernieuwde app
De app is compleet opnieuw ontworpen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze gebruikers. Door middel van een zelflerende functie in de app krijg je aanbevelingen op basis van je kijkgedrag. Ook blijft het mogelijk om lineair te kijken naar het kanaal Film1 Premiere.

Lanceringscampagne
De vernieuwde dienst wordt daarnaast onder de aandacht gebracht in een nieuwe campagne op TV en op het internet. Je hebt dus grote kans dat je deze week een uiting van Film1 ergens zult tegenkomen.

Voor de huidige gebruikers blijft alles bij het oude
Je kunt blijven genieten van de beste en nieuwste films met de vier lineaire kanalen ( Premiere, Drama, Action en Family) Ook kun je uiteraard alle films zien via de settopbox van je tv-aanbieder.

Wil je meer te weten komen over het nieuwe abonnement en app kijk dan op de FAQ