5 populairste boekverfilmingen bij Film1

Geplaatst op 5 september 2018 16:47 in Nieuws Film1
Dat een boekverfilming een populair genre is, dat weet iedereen wel. Jaarlijks worden er verschillende boeken verfilmd! Denk bijvoorbeeld aan films als The Mountain Between Us, Atomic Blonde, Molly's Game en de trilogie van Fifty Shades.

Maar waarom is dit genre nou zo populair? Dit heeft er mee te maken dat een verfilmd boek vaak al bekend is bij het grote publiek. Aan de ene kant omdat mensen het boek hebben gelezen en aan de andere kant omdat sommige bekend zijn met de titel.

Dus wat ga jij dit weekend doen? Haal jij een boek uit de kast of kijk je toch liever een film bij ons op on demand? Als het aan ons ligt dan weten wij het wel! Buiten het feit dat je na het zien van de film ook eindelijk kan mee praten met de rest, is het ook nog eens gezellig. Laat dat boek lekker liggen en kijk samen met je vrienden, familie en/of je geliefde naar een van de verfilmde boeken. Hieronder hebben we alvast een aantal boekverfilmingen op een rij gezet die je bij ons onbeperkt kunt zien!

Fifty Shades Freed

Het derde en tevens laatste hoofdstuk uit de stomende reeks boeken van E.L. James over de complexe relatie tussen Christian Grey en Anastasia Steele. Deze film is vanaf 12 oktober te zien bij Film1.

Atomic Blonde
Charlize Theron is de sensuele superspion Lorraine Broughton in deze onvervalste actieknaller. Ze wordt het instabiele Berlijn ingestuurd om de brute moord op een collega te onderzoeken en compromitterende informatie te onderscheppen.

Molly's Game
Waargebeurd drama met Jessica Chastain als Molly Bloom. Wanneer de voormalige professionele skiester Molly gedwongen wordt te stoppen met sporten maakt ze een carrièreswitch naar high class pokerhostess. Vanaf 22 september is deze film te zien bij Film1.

Valerian and The City of a Thousand Planets

Rokkenjager Valerian en de heldhaftige Laureline worden samen op een missie gestuurd naar de adembenemende intergalactische metropool Alpha. Een dreiging nadert de stad en alleen zij kunnen het kwaad verijdelen.

Call Me By Your Name
Oscarwinnend romantisch drama over de ontluikende liefde tussen een zeventienjarige jongen en een knappe onderzoeksassistent tijdens een zomer op het Italiaanse platteland.
Vanaf 21 oktober is deze film te zien bij Film1.

Zit er nog geen titel bij waarvan je hart sneller gaat kloppen? Dat is erg jammer! Maar wees niet getreurd dit zijn natuurlijk niet onze enige boekverfilmingen. Ga nu snel naar de pagina 'boekverfilmingen' en kijk jouw boektopper.

Heb je nog geen abonnement en wil je graag onbeperkt films kijken waar en wanneer je maar wilt? Probeer nu 1 week gratis>