Tips voor in jouw vakantie!

Geplaatst op 19 oktober 2018 09:13 in Nieuws Film1
De herfstvakantie is in zicht, de bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter. Het wordt weer tijd voor een film. Weet jij al welke films je wilt kijken? Om je op weg te helpen hebben wij alvast een aantal kijktips op een rij gezet.

Doctor Strange
De mogelijkheden zijn eindeloos voor Marvels meest mystieke superheld. Benedict Cumberbatch is Stephen Strange: briljant, arrogant en na een ernstig auto-ongeluk verloren en wanhopig. Hij keert zich tot de mystieke wereld en wordt Doctor Strange.

Wonder
Drama met Julia Roberts en Owen Wilson als de ouders van een jongen met een misvormd gezicht die voor het eerst naar de basisschool gaat. Ondanks zijn handicap laat hun zoontje zien hoe je alsnog een held kan zijn.

The Mountain Between Us
Kate Winslet en Idris Elba zijn vreemden voor elkaar in dit meeslepende drama totdat een vliegtuigongeluk ze dwingt de ander blind te vertrouwen. Tijdens een barre tocht over besneeuwde bergtoppen ontstaat een onverwachte aantrekkingskracht.

Vaiana

Vaar de oceaan over met de dappere Vaiana en halfgod Maui. Wanneer een vreselijke vloek het idyllische eiland van Vaiana's stam bereikt, besluit ze de oorzaak van de vloek te dwingen haar te helpen.

Rogue One: A Star Wars Story
Nog voor Luke en Leia: dit is hoe het allemaal begon. Het verzet ontdekt dat het Keizerrijk werkt aan een afgrijselijk vernietigingswapen. Het is aan de dochter van één van de ontwerpers om de plattegrond te stelen en een zwakke plek te ontdekken.

Finding Dory
Een film die je zo weer vergeet. Dory in elk geval wel. Maar wat ze nog wél weet, is dat ze ooit haar ouders is kwijtgeraakt. Samen met Nemo en Marlin gaat ze op zoek en de reis brengt ze de hele oceaan door naar een instituut voor zeeleven in Californië.

Murder on the Orient Express

Samen met een sterrencast schittert regisseur Kenneth Branagh in dit beroemde moordmysterie van Agatha Christie, waarin detective Hercule Poirot een moord moet oplossen aan boord van een trein.

Lion
Dit voor zes Oscars genomineerde drama vertelt het ongelofelijke, waargebeurde verhaal van een jongen die geadopteerd werd door een een Australisch echtpaar en vijfentwintig jaar later zijn Indiase familie zoekt. Zijn enige hulpmiddel is Google Earth.

C'est la vie!
In deze Franse feelgoodfilm runt Max al dertig jaar een cateringbedrijf. Hij heeft al heel wat feesten en partijen georganiseerd, maar lukt het hem en zijn team ook om de bruiloft van Pierre en Helena tot een daverend succes te brengen?

Heb je alle films al gezien of wil toch liever een andere zien? Geen probleem! Ook deze maand gaan er weer nieuwe films in première!