Halloweentoppers van Film1

Geplaatst op 25 oktober 2018 13:40 in Nieuws Film1
Halloweenfans opgelet! Heb jij al nagedacht wat je met Halloween gaat doen? Bij Film1 kan je ook dit jaar weer mee griezelen met een van de vele horrorfilms. Dus trommel je vrienden op en maak er een spooky avond van. Dit zijn de 5 Halloweentoppers die je absoluut niet mag missen!

Jigsaw
Na een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van Jigsaw, jaagt de politie op een man die al meer dan tien jaar dood is. Een nieuw spel begint... Is John Kramer uit de dood opgestaan om iedereen eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven?

Insidious: The Last Key
Nadat ze onder meer de families Lambert en Brenner heeft bijgestaan in het bestrijden van een kwaadaardige entiteit, krijgt de briljante paragnost dokter Elise Rainier haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

The Autopsy of Jane Doe
Wanneer op een avond het lichaam van een jonge onbekende vrouw wordt binnen gebracht bij lijkschouwer Austin, lijkt het een routineklus. Maar al snel ontdekt hij dat de vrouw op bizarre wijze om het leven is gekomen.

The Devil's Candy
Een jong gezin koopt hun droomhuis maar al snel blijkt dat er iets niet pluis is. De schilderijen van vader Jesse beginnen wel erg duister te worden en als opeens de nare zoon van de voormalige bewoners op de stoep staat, breekt helemaal de pleuris uit.

Happy Death day
"Happy Death Day to you" bekt toch niet zo lekker als het origineel. Tree wordt wakker op haar verjaardag, ziet dezelfde mensen, doet dezelfde dingen... en wordt vermoord. Opnieuw en opnieuw. Hoe komt ze in godsnaam uit deze horrorcirkel?

Wil je toch liever een andere film zien? Ga nu snel naar de pagina 'Horror' en kijk jouw Halloweentopper.
Heb je nog geen abonnement maar wil je wel graag een enge film zien tijdens Halloween? Probeer nu 1 week gratis>