Ben je klaar voor een X-Men-Marathon?

Geplaatst op 23 november 2018 10:24 in Nieuws, Video Film1
Goed nieuws voor de fans van superheldenfilms. Wij hebben besloten om een groot aantal films aan te bieden uit de X-Men-serie. Stan Lee de bedenker van Marvel superhelden zoals Spider-Man, De Hulk en de X-Men mag dan wel helaas heengegaan zijn, maar het superheldenuniversum dat hij mede heeft bedacht is nog steeds springlevend.

De komende X-Men films kun je aankomend weekend streamen. Dat wordt bingen!

X-Men (2000)
In 2000 begon de X-Men-filmfranchise. De eerste film blijft trouw aan de strips en is een geweldige ode aan het superheldengenre met een getalenteerde cast. Professor Xavier (Patrick Stewart) leidt een school voor mutanten genaamd de X-Men. De school is bedoeld om de wereld te beschermen tegen een ras van genetisch gemanipuleerde mensen genaamd: Homo Sapiens Superior.

X-Men 2: X-Men United (2003)
Na het grote succes van de eerste X-Men-film volgt in 2003 het vervolg. De film legt de lat weer een stuk hoger. De mutanten van de X-Men hebben het heel zwaar in deze film. Ze worden niet vertrouwd door de wereld en om de zaken nog erger te maken zet een nieuwe vijand de aanval in.

X-Men: The Last Stand (2006)
Na de eerste twee films is het helemaal duidelijk. De X-Men-franchise is here to stay. The Last Stand bevat meer actie dan zijn voorgangers door de nieuwe regisseur: Brett Ratner, bekend van 'Rush Hour'. Een allesomvattende oorlog doemt op wanneer de ontdekking van een remedie voor mutaties een grens trekt tussen de volgelingen van Charles Xavier en die van Magneto.

X-Men Origins: Wolverine (2009)
Het kon niet uitblijven dat er een spinoff zou komen van het meest favoriete X-Men-personage. Hugh Jackman is er al vanaf het begin bij en schittert ook in het eerst deel van de Wolverine-series. De film vertelt het verhaal van hoe Wolverine tot stand is gekomen. Vanaf zijn jeugd, de oorlog in Vietnam tot zijn huidige bestaan bij de X-Men.

X-Men: First Class (2011)
Met een sterk script en geweldige acteerprestaties van de sterrencast is X-Men: First Class een geweldige aanwinst voor de filmreeks. First Class draait om het begin van de X-Men. In het verhaal zien we een jonge Charles Xavier gespeeld door James McAvoy en een jonge Magneto gespeeld door Michael Fassbender. In het begin waren ze nog vrienden, maar daar komt snel verandering in.

The Wolverine (2013)
De laatste film die wij aanbieden in de X-men special is The Wolverine uit 2013. In dit spannende vervolg op de eerste film uit 2009 zien we Hugh Jackman krachtiger dan ooit. Het tweede deel is een verfilming van een populair verhaal van Frank Miller. Wolverine wordt uitgenodigd in Japan door een oude bekende en daar komt hij in conflict met de Yakuza.

Kom alvast in de stemming en bekijk onze X-Men promo: