Blue Monday: films om vrolijk van te worden

Geplaatst op 21 januari 2019 14:01 in Nieuws Film1
Het is vandaag Blue Monday. Officeel de meest deprimerende dag van het jaar. Gelukkig hebben wij een hele mooie uitkomst voor mensen die zichzelf vandaag een beetje down voelen.

Op zo'n dag als vandaag wil je het liefste hardop lachen. Even alle grauwheid en de kou vergeten. Wij hebben een aantal hartverwarmende feel-good films voor je geselecteerd die je zo door Blue Monday heen slepen.

Daddy's Home 2
Onze eerst tip om de Blue Monday te overkomen is Daddy's Home 2. Dit is echt een super grappige film. Hoe kan het ook anders met de topkomieken Will Ferrell en John Lithgow in de gelederen.

De film draait weer om Dusty en Brad. In deze film hebben hun vaders besloten om allebei langs te komen tijdens kerst. Dit veroorzaakt hilarische toestanden omdat de beide families voor het eerst samen kerst vieren. Dit is de derde keer dat Wahlberg en Ferrell samen spelen in een komedie en dat is duidelijk te zien. De chemie spat van het scherm af.

Paddington 1 en Paddington 2
Na het werk gezellig met de hele familie of alleen op de bank crashen is ook een goede optie. Je kunt bijvoorbeeld lekker de hele avond Paddington kijken. Wij hebben namelijk Paddington 1 en 2 beschikbaar. Enorm leuke films. Paddington 2 had bijvoorbeeld als enige film afgelopen jaar een 100% score op Rotten Tomatoes.

Paddington 1 & 2 draaien om een Engels sprekende beer die gesetteld is bij zijn nieuwe familie The Browns en van avontuur in avontuur valt. Dit zijn beide geweldige familiefilms. Vrolijk, kleurrijk en vol met hart. Dat is wel wat je op Blue Monday kunt gebruiken.

Ingrid Goes West
Wat ook goed kan helpen tegen de Blue Monday is om jezelf een dagje af te sluiten van social media. Social media heeft niet altijd een goed effect op het humeur van de mensen. Juist de film Ingrid Goes West toont op een satirische manier de gevaren van social media. Een hele interessante film om te kijken op Blue Monday.

Free Fire
Als je van iets meer actie houdt en toch wil lachen vandaag dan is de film Free Fire een aanrader. Het is een hilarische Engelse film in de stijl van RocknRolla en Snatch. De film speelt zich af in de jaren 70 en is een shootout-komedie vol met explosieve beelden en hilarische dialogen.