De Zevende Hemel

De Zevende Hemel (2016)

IMDb
6.7 / 10 283
Pers
75% 2
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama, Muziek
Regie: Job Gosschalk
Cast: Huub Stapel, Henriėtte Tol, meer »
Lengte: 106 minuten
Land: Nederland
Taal: Nederlands
Kijk nu

Muzikale ode aan liefde en familie, waarin een echtpaar het jubileum viert van hun Italiaanse restaurant en hierbij alle kinderen wil samenbrengen

Maria Rossi runt samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg.

De Zevende Hemel is muzikale film van Job Gosschalk (Alle tijd) met liedjes van onder anderen Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. Onder de hoofdrolspelers bevinden zich Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriėtte Tol en Huub Stapel. • Pers - 75%  
  80

  Prachtig familiedrama

  "De Zevende Hemel: een ode aan de Nederlandse muziek, liefde en familie gezongen door een sterrencast. Met dit prachtige familiedrama opent regisseur Job Gosschalk (Alle Tijd, 't Schaep) een nieuw hoofdstuk in de Nederlandse filmgeschiedenis."

  Femke Visser - Filmpjekijken.com
  70

  Licht verteerbaar

  "De familie die een Italiaans restaurant runt verkeert allesbehalve in de zevende hemel. Hits uit de rijke Nederlandse pophistorie en de fijne cast maken de conflicten licht verteerbaar."

  Arjan Welles - Filmtotaal
 • Overige informatie  
  Bioscooppremière: Donderdag 24 november 2016
  Distributeur: Entertainment One Benelux