Goat

Goat (2016)

IMDb
5.7 / 10 4642
Mijn cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Genre: Drama
Regie: Andrew Neel
Cast: Ben Schnetzer, Nick Jonas, meer »
Lengte: 96 minuten
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Kijk nu

Drama waarin de band tussen de 19-jarige Brad en zijn broer onder zware druk staat tijdens de helse ontgroening van diens studentenvereniging

Nadat hij tijdens de zomervakantie werd aangevallen, is de 19-jarige Brad Land vastbesloten om zijn leven weer op orde te krijgen aan de universiteit. Zijn broer Brett heeft zich al gevestigd op de campus en zit bij een studentenvereniging die bescherming, populariteit en levenslange vriendschap belooft. Brad wil er dolgraag bij horen maar wanneer zijn broer z'n twijfels uit, dreigen de twee uit elkaar te vallen. De druk wordt nog verder opgevoerd tijdens de helse introweek waarin de feuten uit naam van 'broederschap' een reeks martelingen en vernederingen moeten ondergaan. Deze brute ontgroening stelt de beide broers en hun onderlinge relatie zwaar op de proef.

Het scenario van Goat, onder anderen geschreven door filmmaker David Gordon Green, is gebaseerd op de memoires van Brad Land. De hoofdrollen zijn voor Ben Schnetzer (Pride) en Nick Jonas die bekend werd met zijn popband de Jonas Brothers. James Franco duikt op in een bijrol.