Onbeperkt on demand films kijken bij Film1

Film1 is de premium filmservice met de nieuwste films van de grootste studio's, direct uit de bioscoop voor een vast bedrag per maand. Thuis of onderweg, op een apparaat naar keuze en altijd zonder reclame.

Naast de vier lineaire filmkanalen kijk je met ieder Film1-abonnement ook gratis het totale aanbod on demand via PC, Mac, laptop, iPad, iPhone, Android-smartphone of -tablet en via Android TV en Sony PlayStation®. Met de Film1 App op je smartphone of tablet kun je streamen naar een televisie via AirPlay of Chromecast. En abonnees met een Ziggo Mediabox XL kunnen eind september ook direct via tv-kanaal 105 on demand van Film1 genieten.

Ontdek de beste films direct uit de bioscoop bij Film1!

  De allernieuwste films
  On demand en onbeperkt kijken
  Maandelijks opzegbaar

Abonneer je nu op Film1

Onbeperkt en overal genieten via

Met de accountgegevens van je provider log je eenvoudig in op www.film1.nl en op de Film1 App - beschikbaar voor iOS en Android. Een Film1-abonnement kan aan vier verschillende apparaten gekoppeld worden.
Met de Film1 App kun je vanaf smartphone of tablet via AirPlay of Chromecast streamen naar een televisie.
Alle films en series die Film1 uitzendt zijn bij de grootste providers ook on demand te starten vanuit het menu van de interactieve settopbox.
De Film1 Android TV app is beschikbaar op alle televisies die Android 4.3 en hoger ondersteunen. Hiermee kun je rechtstreeks via je televisie het on demand aanbod van Film1 bekijken.
Ben je aangesloten via Ziggo en heb je een Ziggo Mediabox XL? Dan kun je via tv-kanaal 105 direct de Film1-app starten. Hiermee is het nóg eenvoudiger om te kiezen uit een van de driehonderd nieuwste films en deze direct te bekijken.
Met een Film1-PlayStation®-abonnement kun je Film1 bekijken zonder aangesloten te zijn bij een provider van digitale televisie. Daarnaast is het mogelijk om de PlayStation® toe te voegen als een van de gekoppelde apparaten aan een regulier Film1-abonnement.