Abonnement

Wat heb ik nodig om Film1 te kunnen kijken?

- Een aansluiting op digitale televisie en een abonnement op Film1
  ˇf
- Een PS3«- of PS4«-systeem en een Film1 PlayStation«-abonnement

Hoe kan ik een Film1-abonnement afsluiten?

Op onze abonneerpagina kun je je aanmelden voor Film1 via diverse aanbieders van digitale televisie. Anderzijds kun je direct via de website van je tv-aanbieder een abonnement afsluiten door Film1 toe te voegen aan je zenderpakket.
Een Film1 PlayStation«-abonnement is af te sluiten via de Film1-app uit de PlayStation«Store.

Hoe snel kan ik Film1 kijken nadat ik me heb aangemeld via de Film1-website?

Nadat je je hebt aangemeld voor Film1 via onze abonneerpagina krijg je een Film1 Start-account toegewezen, zodat je direct Film1 kunt kijken via de website en de app. Daarnaast gaat jouw tv-aanbieder aan de slag om Film1 binnen zeven dagen te activeren via digitale televisie.

Hoe snel kan ik Film1 kijken als ik mijn zenderpakket heb uitgebreid via de tv-aanbieder?

Afhankelijk van de tv-aanbieder kan het even duren eer een nieuw Film1-abonnement is geactiveerd en je gegevens aan ons inlogsysteem zijn toegevoegd. De activeringsperiode hangt af van de provider en verschilt van enkele minuten tot een paar dagen.

Ik heb zojuist een Film1-abonnement afgesloten, waarom kan ik nog geen Film1 ontvangen?

Afhankelijk van de tv-aanbieder kan het even duren eer een nieuw Film1-abonnement is geactiveerd. De activeringsperiode hangt af van de provider en verschilt van enkele minuten tot een paar dagen.
Wanneer je je online hebt aangemeld via onze Film1 abonneerpagina kun je in de tussentijd gebruik maken van je tijdelijke Film1 Start-account om in te loggen op de website en de app. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Film1 Start-account'.

Waarom verschillen de abonnementskosten per tv-aanbieder?

Film1 is te ontvangen via diverse aanbieders van digitale televisie. Deze aanbieders kunnen zelf de abonnementsprijs van Film1 vaststellen. Zij bepalen hun tarief op basis van de richtprijs van Film1, de abonnementsperiode en de kosten van digitale televisie.

Ik ga verhuizen. Waar kan ik mijn adreswijziging doorgeven?

Adreswijzigingen dienen doorgegeven te worden aan je televisie-aanbieder. Indien je gaat verhuizen, controleer dan of je Film1 via dezelfde aanbieder kunt blijven ontvangen. Stap je over naar een andere aanbieder van digitale televisie? Kijk op onze abonneerpagina of deze aanbieder ook Film1 kan leveren.

Hoe beŰindig ik mijn Film1-abonnement?

Je Film1-abonnement kun je maandelijks beŰindigen bij je televisie-aanbieder door aldaar het zenderpakket te wijzigen. Neem contact op met de klantenservice van je huidige provider of kijk op de betreffende website voor meer informatie.
Met een Film1 PlayStation«-abonnement kun je de automatische verlenging stopzetten via het PlayStation«Network.