Veelgestelde vragen

- Een aansluiting op digitale televisie en een abonnement op Film1
  ˇf
- Een PS3«- of PS4«-systeem en een Film1 PlayStation«-abonnement

Op onze abonneerpagina kun je je aanmelden voor Film1 via diverse aanbieders van digitale televisie. Anderzijds kun je direct via de website van je tv-aanbieder een abonnement afsluiten door Film1 toe te voegen aan je zenderpakket.
Een Film1 PlayStation«-abonnement is af te sluiten via de Film1-app uit de PlayStation«Store.

Wanneer je je hebt aangemeld voor Film1 via onze abonneerpagina krijg je een Film1 Start-account toegewezen, zodat je direct Film1 kunt kijken via de website en de app. Daarnaast gaat jouw tv-aanbieder aan de slag om Film1 binnen zeven dagen te activeren via digitale televisie.
Als je Film1 rechtstreeks bij je tv-aanbieder hebt aangevraagd - door een uitbreiding op je digitale zenderpakket - kan het even duren eer het Film1-abonnement is geactiveerd en je gegevens aan ons inlogsysteem zijn toegevoegd. Deze activeringsperiode hangt af van de provider en verschilt van enkele minuten tot een paar dagen.

Film1 is te ontvangen via diverse aanbieders van digitale televisie. Deze aanbieders kunnen zelf de abonnementsprijs van Film1 vaststellen. Zij bepalen hun tarief op basis van de richtprijs van Film1, de abonnementsperiode en de kosten van digitale televisie.

Ja, met de Film1-app of via de Film1-website kun je binnen de hele Europese Unie het aanbod van Film1 streamen. Om abonnee te kunnen worden van Film1 dien je wel een Nederlands postadres te hebben en het gebruik van een VPN-verbinding is niet toegestaan. De beeldkwaliteit in het buitenland hangt af van de gesteldheid en de snelheid van de internetverbinding.

Adreswijzigingen dienen doorgegeven te worden aan je televisie-aanbieder. Indien je gaat verhuizen, controleer dan of je Film1 via dezelfde aanbieder kunt blijven ontvangen. Stap je over naar een andere aanbieder van digitale televisie? Kijk op onze abonneerpagina of deze aanbieder ook Film1 kan leveren.

Je Film1-abonnement kun je maandelijks beŰindigen bij je televisie-aanbieder door aldaar het zenderpakket te wijzigen. Neem contact op met de klantenservice van je huidige provider of kijk op de betreffende website voor meer informatie.
Met een Film1 PlayStation«-abonnement kun je de automatische verlenging stopzetten via het PlayStation«Network.